Deși viața în centru este o rutină, micile bucurii sunt cele care fac diferența și transformă o zi banală într-una genială.

În ultima săptămână am fost îmbucurați de mici atenții. Principala bucurie, care ne-a scos din rutină, a fost vizita unor fete de-ale unei bunici din centrul nostru. Ele au venit de foarte departe și s-au gândit să bucure bunicii cu talentul lor deosebit de a cânta la vioară. Dumnezeu le-a înzestrat cu mult talent iar sunetul viorilor ne-a pătruns până în adâncul sufletului.

O altă bucurie a venit din partea bucătăreselor noastre care din bănuțul lor, salariul lor, au vrut să le cumpere bunicilor o înghețată care să îi răcorească în aceste zile caniculare. Nu vă puteți imagina câtă bucurie a adus acest desert rece.

În alte zile am primit donații de fructe delicioase de sezon, dulciuri, iaurturi dar și vizita unor străini care au adus lucruri de igienă personală.

Mulțumim tuturor celor care din puținul lor ne-au făcut și nouă o bucurie! Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți!

Cu recunoștință
Delia Tuns