Terapie prin muzică e bucuria bunicilor. Zâmbetele de pe fețele lor ne fac să spunem că avem mii de motive să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest tip de terapie.

Săptămâna aceasta avem un motiv mai special pentru că am început o colaborare foarte frumoasă cu Universitatea Emanuel din Oradea. Scopul acordului de parteneriat este desfășurarea unor sesiuni de terapie prin muzică și mișcare, care au rolul de a ajuta oamenii vârstnici în gestionarea emoțiilor, a tulburărilor de anxietate și de depresie.

Aceste sesiuni fac parte din practica studenților de la programul de studii universitare de licență/specializarea Muzică din cadrul Universității Emanuel din Oradea, care sunt înscriși la cursul de Introducere în practica muzico-terapeutică. Bunicii noștri i-au primit cu bucurie si au participat activ la aceste sesiuni. Toți așteaptă nerăbdători următoarele sesiuni.

În altă ordine de idei, dorim să spunem „La mulți ani” tuturor celor ce poartă numele de Andrei sau Andreea.
Transmitem poporului român cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare, prosperitate, succes, multă fericire și cu Dumnezeu înainte!!!
La mulți ani România, la mulți ani românilor din țară și de pretutindeni.

Cu bucurie
Delia Tuns
Asistent Social
Centru de Reintegrare Socială – Cămin pentru persoane vârstnice, Oradea

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *