Noi suntem ucenici ai lui Dumnezeu trimiși în lume să ajutăm, să îndrumăm și să fim alături de cei în suferință. Suntem recunoscători pentru șansa de a fi lucrători în via Lui, de aceea, noi ucenicii avem nevoie de sprijin și înțelepciune din partea Domnului pentru a putea fi lângă beneficiarii noștri în cele mai frumoase dar și în cele mai grele momente ale vieții. În centrul rezidențial din Tileagd a avut loc o întâlnire a colegilor din cele trei centre de îngrijire cu cei din echipa Hospice Emanuel, care ne-au oferit sfaturi privind îngrijirea persoanelor aflate în ultima etapă a vieții. Formarea profesională continuă este foarte importantă pentru a putea ajuta corect, de aceea colaborarea cu specialiștii ne da tăria și puterea de a înțelege suferința și astfel putem fi o mângâiere.
Un citat spune că educația este cea mai puternică armă prin care putem schimba lumea, de aceea noi punem un mare accent pe dezvoltare profesională și prin înțelepciunea dată de Dumnezeu vom reuși să facem asta.
Vă mulțumim tuturor că ne purtați în rugăciunile voastre, continuați să vă rugați pentru noi, iar Dumnezeu va face mari minuni.

„Nu voi M-ați ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi și v-am rânduit să mergeți și să aduceți roadă, și roada voastră să rămână, pentru ca orice veți cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.Vă poruncesc aceste lucruri, ca să vă iubiți unii pe alții.” – Ioan 15:16-17

Cu prețuire,
Delia Mezea – asistent social
Centrul de îngrijire Tileagd

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *