Condiţii de locuire

Centrul de Reintegrare Socială- Cămin pentru persoane vârstnice Oradea este special conceput și organizat pentru a veni în sprijinul nevoilor beneficiarilor și este cadrul perfect pentru relaxare.

 Căminul este compus din 16 camere a câte 3 paturi dintre care 4 camere au baie proprie, iar celelalte o baie comună la 2 camere.

 Fiecare cameră este dotată cu paturi, noptiere, dulapuri de haine, masă și scaune, baie personală cu dus sau baie comună împreună cu beneficiarii din camera alăturată.

 Living-ul spațios destinat activităților de socializare sau chiar pentru cultivarea hobby-urilor este dotat cu  fotolii, canapele, scaune și masă, CD player și televizor . Tot la parterul căminului este amenajată o terasă spațioasă pentru petrecerea timpului liber. Pentru a facilita accesul la mansardă, căminul este prevăzut cu un lift interior. Căminul deține o curte amenajată pentru petrecerea timpului liber.

 

Locuri disponibile

Pentru a rezerva un loc, vă recomandăm să completaţi modelul de cerere şi să ni-l transmiteţi personal la cămin sau prin e-mail la adresele: carmen.pop@asociatiasmiles.ro sau delia.tuns@asociatiasmiles.ro

Număr de telefon Carmen Pop (director cămin) – 0735.707.538

asociatiasmiles.ro