În această perioadă suntem adesea întrebați: „Primiți colindătorii?”. Răspunsul e clar:

„Primim, primim!”

Aceștia, cu mic cu mare, aduc multă bucurie în sufletele bunicilor noștri. Am primit mulți colindători care ne-au bucurat cu colindele lor frumoase, ne-au adus zâmbetele pe buze și ne-au dus cu gândul la motivul pentru care celebrăm aceste sărbători minunate, la nașterea Domnului și Mântuitorului nostru, la ACELA care a venit în lume

„să caute și să mântuiască ce era pierdut” (Luca 19:10)

O parte din colindătorii noștri ne-au adus și daruri ca să ne îndulcim și, pe această cale, vrem să le mulțumim tuturor celor care s-au gândit la noi, au sacrificat din timpul lor ca să vină în vizită să ne cânte și au cheltuit din venitul lor ca sa ne ofere un cadou. Dumnezeu să vă dăruiască înmiit înapoi!

colindătoriiColindătorii noștri au fost dintre cei care ne vizitează des, dar și persoane care ne-au vizitat pentru prima dată.

Mulțumim studenților și profesorilor de la Universitatea Emanuel din Oradea, secția muzică pentru colindul lor. Mulțumim prietenilor noștri veniți de departe (Anglia, Țara Galilor, Irlanda de Nord, Scoția, America). Mulțumim clasei a-X-a de la Liceul Penticostal, clasei I de la Școala „Nicolae Bălcescu”.

Mulțumim de asemenea celor de la D.A.S.O. (Direcția de Asistenta-Socială Oradea) pentru implicare și cadouri.

Vrem să mulțumim tuturor grupurilor de colindători, atât celor veniți pentru prima dată, cât și celor pe care îi putem numi „de-ai casei”.

Vă dorim tuturor SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE și un an nou, 2023, cu Dumnezeu în inimă!

Cu drag și recunoștință,
Delia Tuns
Asistent Social
Centru de Reintegrare Socială – Cămin pentru persoane vârstnice, Oradea

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Foarte frumos. Și noi am vrea să veniți cu colinda. Domnul să vă dea Crăciun binecuvântat și fericit tuturor de la fundație.

    1. Mulțumim.
      Apreciem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *