Seria povești de viață de la Căminul Salonta continuă cu o activitate dragă sufletului dar și trupului.

Din dragoste pentru grădinărit, în fiecare dimineață sub razele soarelui ce răsare pe bolta cerului, două beneficiare ale centrului pentru persoane vârstnice din Salonta îngrijesc florile din curtea centrului.

Bunica Elena, în primăvara acestui an, a plantat flori pe care cu multă precizie le-a îngrijit până au înflorit, iar acum le udă  în fiecare dimineață cu multă atenție și devotament.

Bunica Eva, mare iubitoare de lavandă, a început încă din luna martie să curețe lavanda și să o îngrijească asigurându-se mereu că buruienile nu se apropie. Asemeni zicalei „după faptă și răsplată” acum se bucură de  florile mov,  frumos înmiresmate, care la o adiere ușoară vântului ne umplu centrul de parfum.

Desfășurând aceste activități bunica Elena și bunica Eva își reamintesc cu drag de perioada în care, acasă fiind, îngrijeau florile și grădina personală și se bucură că își pot dezvolta pasiunea pentru flori în cadrul centrului acesta devenind astfel un loc tot mai apropiat de „acasă”.Cu mireasmă de lavandă, vă dorim zile senine, sănătate, numai bine și așteptăm vizite cu veselie.

Cu multă prețuire,
Andrea Borszéki
Psiholog în psihopedagogie specială
Căminul pentru persoane vârstnice din Salonta

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *