Condiţii de locuire

Corp 1

Corpul 1 al Căminului pentru persoane vârstnice este special conceput și organizat pentru a veni în sprijinul nevoilor persoanelor vârstnice.

Căminul este compus din 14 dormitoare cu o capacitate de 30 locuri distribuite astfel: 2 camere cu un pat, 9 camere cu două paturi, 2 camere cu trei paturi, o cameră cu patru paturi.  Fiecare cameră este dotată cu paturi, noptiere, dulapuri de haine, masă și scaune, televizor LCD, cablu TV și grup sanitar propriu. La etaj vârstnicii dispun de bicicletă ergonomică pentru mișcare.

 În incinta căminului există locuri special amenajate pentru petrecerea timpului liber, atât la etaj cât și la parter. Sala de activități de la etaj este dotată cu  fotolii, canapele, scaune și masă, CD player, Televizor LCD, precum și bibliotecă. Livingul spațios de la parter este deasemenea destinat pentru activități de socializare precum și concerte. Acesta este dotat cu  fotolii, canapele, scaune și masă, aparat radio, orgă și plante decorative. Pentru petrecerea timpului liber, căminul dispune de o terasă spațioasă și curte amenajată cu mese, băncuţe, scaune, plante decorative. Căminul este dotat cu mână curentă atât la parter cât și etaj. Pentru a facilita accesul la mansardă, căminul este prevăzut cu un lift interior. Căminul dispune o sală de mese dotată cu  frigider destinat beneficiarilor.

Corp 2

Corpul 2 al Căminului pentru persoane vârstnice este special conceput și organizat pentru a veni în sprijinul nevoilor beneficiarilor diagnosticați cu demență senilă sau mixtă.

 Căminul este compus din 6 dormitoare cu o capacitate de 13 locuri. Fiecare cameră este dotată cu paturi, noptiere, dulapuri de haine, masă și scaune, televizor LCD, cablu TV, baie personală cu duș sau 1 baie comună la 2 camere.

 Căminul dispune o sală de mese dotată cu  frigider destinat beneficiarilor.

 Living-ul spațios este destinat activităților de socializare și este dotat cu  fotolii, canapele, scaune și masă, CD player, Televozor LCD. Tot la parterul căminului este amenajată o curte interioară spațioasă pentru petrecerea timpului liber. Căminul este dotat cu mână curentă.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor rezidenților noștri, am amenajat în scop terapeutic o camerã senzorialã, hidrobazin și un salon special pentru activități recreative și socializare.

Locuri disponibile

Pentru a rezerva un loc, vă recomandăm să completați modelul de cerere și să ni-l transmiteți personal la cămin sau prin e-mail la adresele: carmen.pop@asociatiasmiles.ro sau bianca.fenesi@asociatiasmiles.ro