Condiţii de locuire

Centrul Rezidențial de îngrijire și asistență persoane dependente – Tileagd este organizat pentru a veni în sprijinul persoanelor adulte aflate în dificultate, oferind spațiu locativ format din dormitoare, living-ul spațios destinat activităților de socializare sau chiar pentru cultivarea hobby-urilor, este dotat cu canapele, fotolii scaune și masă, CD player, etc. De asemenea oferă spațiu special amenajat pentru vizionarea TV și DVD accesibil tuturor beneficiarilor. Centrul are o capacitate de 38 de locuri distribuite în  camere cu 2, 3 sau 4 paturi. Fiecare cameră este dotată cu paturi, noptiere, dulapuri, televizor LCD, cablu TV, baie personala si baie comuna. Centrul dispune de asemenea de o sala de activități, cabinet de kinetoterapie, cabinet de consiliere, spălătorie și o sală de mese dotată cu cuptor cu microunde, frigider destinat beneficiarilor.

Pentru petrecerea timpului liber centrul dispune de o terasă spațioasă și curte amenajată cu mese, scaune, plante decorative.

Locuri disponibile

Pentru a rezerva un loc, vă recomandăm să completați modelul de cerere și să ni-l transmiteți personal la cămin sau prin e-mail la adresa: carmen.pop@asociatiasmiles.ro.