sărbători Salonta Bunici

sărbători Salonta BuniciO dată cu sosirea lunii adventului la căminul pentru persoane vârstnice din Salonta am început pregătirile pentru sărbători. Cuprinși de spiritul sărbătorilor de iarnă, am decorat alături de bunici pe fundal de colinde bradul de Crăciun al centrului precum și brăduți mici pentru fiecare cameră.

Activitatea a adus multă bucurie dar a trezit și amintiri presărate în lacrimi în inima bunicilor noștri. Ne bucurăm că împreună am putut să petrecem un timp de calitate înconjurați de brăduți, globuri, luminițe și beteală.
Tot săptămâna aceasta am avut parte și de primii colindători, sosiți tocmai din Anglia și Statele Unite ale Americii. Aceștia ne-au adus vestea nașterii Mântuitorului, amintindu-ne să ne pregătim și sufletele pentru sărbătoare nu doar casele. Un personaj care a stârnit nostalgie pentru bunicii noștri și care a însoțit colindătorii a fost nimeni altul decât Moș Crăciun care a adus daruri și a făcut urări de bine bunicilor.

Suntem nerăbdători să vedem ce alte surprize ne mai așteaptă în această lună plină de bucurie. Dorim tuturor mult spor în pregătirile pentru sărbători, Crăciun fericit și nu uitați: Pruncul, Isus este motivul sărbătorii!

Cu mult drag,
Andrea Borszeki și bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Salonta