Sărbători fericite la bunici

Credem că știți cum e să petreceți sărbători fericite la bunici. Vrem să împărtășim cu voi, cititorii noștri câteva gânduri și fotografii din aceste zile.
După cum știți avem bunici în trei centre din judetul Bihor, la Salonta, Oradea și Tileagd.
Urmăriți și pagina noastră de Facebook pentru noutăți sau fotografii.

Sărbători fericite la bunici Bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Salonta așteaptă cu multă bucurie sărbătoarea Paștelui și în acest an. Cu această ocazie pe parcursul fiecărei zile din săptămâna mare oaspeți dragi ne-au trecut pragul și ne-au ajutat să ne pregătim sufletele pentru Sărbătoarea Învierii.

Un eveniment special a fost vizita preotului Chira Ionel de la Biserica Ortodoxă „Înălțarea Domnului” din Salonta alături de copiii de la grădinița Toldi din Salonta, însoțiți de doamna director Butcă Lia, doamnele educatoare Corina Morgovan, Bianca Morgovan, Neli Ardelean, Narcisa Brânduș, Lupău Ioana. Prin vizita lor, oaspeții noștri dragi ne-au încântat inimile cu cântece tradiționale de Paște și ne-au adus daruri.

Bunicii noștri au fost foarte bucuroși și emoționați de momentul adus de copilași. Pe această cale dorim să mulțumim domnului preot Chira Ionel, cadrelor didactice și părinților pentru implicare și generozitate.

Fie ca Învierea Mântuitorului să ne aducă în inimi și în vieți lumină, căldură și pace! Dorim tuturor Sărbători fericite și Hristos a înviat!

Cu mult drag,

Andrea Borszeki și bunicii din Căminul pentru persoane vârstnice din Salonta

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *