Asemeni vizitelor primite acasă în familie, care aduc  zâmbete şi o stare de bine pe feţele celor vizitați, așa sunt și vizitele făcute la centrul pentru persoane vârstnice din Salonta. De câte ori cineva dorește să ne viziteze răspundem cu multă deschidere și încercăm să fim niște gazde cât mai primitoare.

În prima duminică a acestei luni (iunie), bunicii Căminului pentru persoane vârstnice din Salonta au primit cu bucurie vizita corului mixt al Bisericii Baptiste Betel din Salonta. Împlinind astfel cuvintele din Psalmul 92:

Frumos este să lăudăm pe Domnul și să mărim Numele Tău, Preaînalte, să vestim dimineața bunătatea Ta și noaptea credincioșia Ta,

fraţii şi surorile din cor au lăudat pe Domnul la cămin. Alături de corişti a fost pastorul bisericii, Florin Cociubei, care lunar îi vizitează pe bunicii noştri  cu Cina Domnului întărindu-le astfel credinţa.

Cu această ocazie bunicii au ascultat cântări de laudă interpretate de corişti şi s-au apropiat de Dumnezeu într-un mod diferit acum în preajma Sărbătorii Rusaliilor.

Dorim să mulţumim tuturor celor ce ne calcă pragul, aducând în centru prospeţime, voie bună şi speranţă celor cuprinşi de diferite boli sau deficienţe. În mod deosebit mulţumim Bisericii Baptiste Betel din Salonta pentru frumoasa colaborare în decursul anilor și ne rugăm ca Domnul Dumnezeu să vă răsplătească fiecăruia osteneala.

Așteptăm cu mult drag și alți vizitatori în centrul nostru!

Cu multă preţuire,
Andrea Borszeki – psiholog în psihopedagogie specială –
Căminul pentru persoane vârstnice din Salonta

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *