Primele zile de toamnă

Primele zile de toamnăO dată cu primele zile de toamnă am introdus în programul bunicilor noi activități de petrecere a timpului liber venite să îi sprijine în consolidării deprinderilor intelectuale.

Una dintre activitățile introduse  recent este vizionarea programelor religioase ale bisericilor evanghelice. Prin intermediul acestei activități bunicii noștri devin parte a închinării din biserică, cântă, se roagă și ascultă Cuvântul Biblic, întărindu-se în credință.

Am ales să introducem acest tip de activitate pentru a veni în sprijinul beneficiarilor care din cauza bolii nu se mai pot deplasa la biserica locală duminică de duminică. Inițiativa a fost primită cu mult drag de către beneficiari, fiecare urmărind programul religios cu atenție și interes.

O altă activitate începută recent este centrul de creație. La centrul de creație beneficiarii colorează, modelează,completează fișe pentru motricitatea fină a mâinii, sortează obiecte pe categorii.

Vă așteptăm să fiți și dumneavoastră parte a activităților nostre de petrecere a timpului liber! De ce? Pentru că noi în timpul liber nu ne plictisim!

Cu prietenie,
Andrea Borszeki
Căminul pentru persoane vârstnice Salonta

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *