frunze-de-toamna-bunici-Smiles-Oradea

frunze-de-toamna-bunici-Smiles-OradeaPloaia zilnică de frunze ne adeverește că a sosit toamna. Covorul colorat în diferite tonuri de arămiu al frunzelor se așterne pe străzi, pe trotuare și peste tot pe unde sunt purtate de vântul călduț.

La centrul nostru, bunicii noștri își continua molcom rutina. Timpul nostru începe să fie petrecut tot mai mult în incinta casei noastre și doar amiezile în aer liber, în curte, să mai prindem ultimele raze calde de soare. Prietenii casei noastre continuă să ne viziteze săptămânal, ne aduc surprize și țin evenimente pe care le așteptăm cu mare drag.

Săptămâna aceasta învățătura din Biblie a venit la pachet cu o activitate. Crucea cu inimile noastre colorate în jurul ei simbolizând faptul că ne-am pus la poalele crucii, cu păcatele noastre, cu bolile noastre și cu nevoile noastre. Domnul Isus a murit pe cruce pentru păcatele noastre trecute, prezente și viitoare.

„Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El și prin rănile Lui suntem tămăduiți.” (Isaia 53:4-5)

Să nu uităm să ne bucurăm de fiecare anotimp și de fiecare eveniment oricât de banal ar părea. Să ne bucurăm chiar și când viața e o rutină pentru că și această rutină are bucuriile și aduce satisfacțiile ei.

Cel mai elementar lucru, și anume faptul că respirăm e doar prin minunea și prin harul Lui Dumnezeu.

Cu mult drag
Delia Tuns
Asistent Social
Centru de Reintegrare Socială – Cămin pentru persoane vârstnice, Oradea

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *