Vremea bună ne îndeamnă la tot felul de activități. Acum când bunicii noștri de la centru au ajuns vremea în care au tot timpul la dispoziție pentru activitățile ce și le doresc și acum când ziua s-a mărit și avem parte de zile luminoase și călduroase, diversitatea își spune cuvântul iar gusturile nu se discută.
Așadar, de la petrecerea timpului în aer liber, înconjurați de mireasma trandafirilor, la povești, jocuri, recuperare, cântare, toate se desfășoară cu drag și plăcere când iți găsești liniștea și bucuria începând cu lucrurile cele mai mărunte.
Va lăsam o amintire, uitându-vă la bunicii noștri să fiți motivați să lăsați tumultul și grijile acestei perioade și să învățați de la ei să prețuiți momentele frumoase petrecute în tihnă!

Vă dorim o săptămână plină de  liniște și bucurie în care să vă bucurați  de lucrurile pe care le puteți realiza și de timpul petrecut alături de oamenii cu care va însoțiți la drum în călătoria pe acest pământ și să puteți fi mulțumitori pentru sănătate.
Vă încredințăm în Mâna Celui ce ne poartă de grijă tuturor, a Tatălui Ceresc și fie ca El să vă inunde inima și sufletul cu pacea, bucuria și dragostea Sa!

Cu recunoștință,
Mioara Cuciula – Asistent Social
Centru de Reintegrare Socială – Cămin pentru persoane vârstnice, Oradea

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *