Vremea bună, cu soarele arzând pe cer – nu prea tare ca să ne facă rău, nici prea puțin ca să ne fie frig – ne-a ademenit pe toți să ieșim afară la aer curat și proaspăt cu miros de flori și iarbă proaspăt tăiată. Astăzi e o zi senină și privind în sus vedem cum:

„Cerurile spun slava lui Dumnezeu, și întinderea lor vestește lucrarea mâinilor Lui. O zi istorisește alteia acest lucru, o noapte dă de știre alteia despre El. Și aceasta, fără vorbe, fără cuvinte, al căror sunet să fie auzit, dar răsunetul lor străbate tot pământul și glasul lor merge până la marginile lumii…” – Psalmul 19:1-4a

Înflorim și noi deodată cu natura, prindem puteri și simțim că am putea inclusiv zbura. Orele după masa de prânz au devenit orele în care ne bucurăm cu toții la soare, povestind unii cu alții sau chiar moțăind la umbra unui pom înverzit. Speranța ne renaște în suflet și soarele ne încălzește nu doar trupurile ci și sufletele, făcându-ne mai optimiști.
Curtea centrului nostru a devenit mai colorată, când o dată cu vremea bună, colegele noastre iscusite au plantat ierburi aromate și flori deosebite chiar și în locurile pietroase, făcând curtea și mai atrăgătoare.
Săptămânile acestea au decurs frumos, avem mai multe bunicuțe și am ajuns la capacitatea maximă de bunici în centru. E o plăcere să cunoaștem oameni noi, să le aflăm poveștile de viață și să îi vedem legând prietenii între ei chiar și la această vârstă înaintată.

Vă dorim tuturor zile senine și bucurie în suflet!

Cu mult drag,
Delia Tuns – Asistent social
Centrul de Reintegrare Socială – Cămin pentru persoane vârstnice, Oradea

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *