eliberati-prin-cruce

„…mai este loc la cruce pentru tine”

eliberati-prin-cruceÎn luna noiembrie beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice din Salonta, au avut parte de un program religios mai deosebit. Invitați speciali în cadrul activității au fost colegii noștri, Ioana și Ruben Soporan care au organizat pentru bunici un program cu tema „Eliberați prin cruce”.

Totul a pornit de la cântarea Mărețul har, pe care am interpretat-o alături de bunici. După cântări și îndemn din Cuvântul Scripturii punctul culminant al activității a fost realizarea unui afiș care cuprinde o cruce, simbolul jertfei Mântuitorului, iar sub cruce niște inimioare pe care sunt scrise numele fiecărui participant în calitate de beneficiar al harului.

Activitatea a fost un moment plăcut și emoționant pentru bunici noștri amintindu-le că harul adus prin jertfa de la Calvar este valabil și astăzi.

Dorim ca versurile de mai jos, interpretate și de bunici să fie o realitate pentru fiecare cititor:

Lanţul s-a frânt, eu liber sunt,
Răscumpărat prin sânge sfânt
Şi-n mila Sa, mi-a dat în dar,
Iubirea Lui, Măreţul Har.

Afișul realizat cu bunicii este așezat pe peretele de la intrarea în centru deci vă așteptăm pe fiecare să îl vedeți și să vă înscrieți și dumneavoastră numele pe câte o inimioară, deoarece la Crucea lui Isus mai este loc pentru fiecare!

Mulțumim musafirilor noștri pentru osteneală și așteptăm cu mult drag și alte astfel de activități!

Toate cele bune!
Cu prietenie,
Andrea Borszeki și bunicii de la
Căminul pentru persoane vârstnice din Salonta

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *