bucurii provocari incercari Smiles Oradea

Anul 2023 vine atât cu bucurii cât și cu provocări și încercări. Dumnezeu decide anii vieții noastre și care este momentul în care ajungem să stăm față-n față cu El, Creatorul nostru. Am avut lacrimi în ochi la despărțirea de oameni dragi, bunici ai centrului nostru dar ne-am și bucurat ca o familie împreună de anul nou, mâncând la aceeași masă, cu bucurie, cu muzică și multă voie bună.

Anul acesta am continuat colaborarea cu EduBiz începută la sfârșitul anului trecut. Liceeni din diferite școli au venit voluntari, să petreacă timp cu bunicii noștri. La început s-au cunoscut, povestind unii cu alții, unii despre cum era cândva viața și tinerețea lor, ceilalți despre cum este astăzi viața de tânăr. La cea mai recentă întâlnire a noastră, ne-am adus aminte și de noțiuni de bază din scoală, iar bunicii ca niște elevi silitori, au răspuns tuturor întrebărilor. Ne bucurăm de colaborarea cu elevii și ii bucurii provocari incercari Smiles Oradeaașteptăm cu bucurie de fiecare dată.

Proiectele centrului nostru vor continua și în acest an ca și până acum și, mai spunem o dată, suntem mereu deschiși spre noi colaborări pentru a face viața bunicilor noștri în centru cât mai interactivă și plăcută, să simtă că aici sunt ca acasă, să știe că sunt auziți, să știe că sunt înțeleși, că sunt doriți și că întotdeauna vor avea pe cineva lângă ei, cu care să petreacă timpul.

Ușa noastră este deschisă oricui dorește să ne viziteze. Vă așteptăm cu bucurie.

Cu drag și recunoștința,

Delia Tuns
Asistent Social
Centru de Reintegrare Sociala – Cămin pentru persoane vârstnice, Oradea

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *