Datorită faptului că se apropie sărbătorile, cu bucurie și zâmbet pe buze am primit multe vizite atât din partea familiilor cât și musafiri mai vechi sau noi.
Într-una din zile ne-au trecut pragul niște persoane care ne vizitează cu regularitate și care au cântat cu bunicii noștri, le-au vorbit din Biblie iar la sfârșit le-au împărțit mini-brioșe, o mică atenție la sfârșitul programului, pe care bunicii o așteaptă la fel de mult cum așteptau bomboanele când erau copii.
În altă zi, i-a chemat la program Cornel, asistentul nostru medical pe care bunicii îl iubesc foarte mult pentru că nu se ocupa doar de trupurile lor bolnave ci și de sufletele lor cu încurajări și vorbe bune. Ieri am primit pentru prima data un grup de studenți care fac parte din Asociația Studenților Mediciniști din Oradea, care au decis să le facă bunicilor o bucurie venind la ei cu o plasă plină de daruri. Fiecare bunicuță a primit în dar pe lângă plăsuța cu daruri și un mic buchețel de flori colorate și frumos mirositoare. Pentru o clipa aveam impresia că primăvara s-a mutat în sala noastră de activități.
În urma tuturor vizitelor atât celor descrise cât și a celor nescrise în acest mic articol, sufletul bunicilor a rămas mai plin de bucurie, mai plin de speranță, mai optimist, mai încurajat. Există și oameni cărora le pasă de ei, oameni care au luat din timpul lor și l-au investit în niște oameni pe care nu-i cunosc dar au dorit să se implice așa cum au putut și au știut. Le suntem tuturor veșnic recunoscători.
În zilele ce urmează bunicii așteaptă cu nerăbdare mesele festive cu tot felul de bunătăți tradiționale așa cum făceau când erau acasă.
Dumnezeu să ne binecuvinteze bătrânii țării și să rămânem cu toții încurajați știind că

„…atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică”. (Ioan 3:16)

Domnul nostru este viu! A învins boldul morții, El a triumfat!!! HRISTOS A ÎNVIAT!!!

Cu mult drag,
Delia Tuns