Viața este un dar a lui Dumnezeu, El este cel care dă sens vieții. Noi am fost creați cu un scop, și nu suntem doar produsul întâmplării.
Luna Mai este luna cu cei mai mulți sărbătoriți ai centrului nostru din Tileagd! Am depanat împreună amintiri din tinerețea lor, iar nostalgia ne-a cuprins inima tuturor. Bucuria reîntâlnirii cu familiile și cei dragi ai sărbătoriților mă face să merg cu gândul la așteptarea noastră de a-L întâlni pe Acela care ne-a promis viața veșnică plină de bucurii. Dar până atunci, să ne rugăm ca Domnul să ne ajute să trăim după Cuvântul Lui, iar faptele noastre să ne ajute să primim cununa neprihănirii.
Acum este momentul să ne îndreptăm privirile spre Hristos. Nu lăsați îngrijorările să vă cuprindă inima, pentru că, așa cum Dumnezeu are grijă de viețuitoare, cu atât mai mult El se va îngriji de noi.Viața este zadarnică, goală și lipsita de valoare fără Dumnezeu, de aceea va îndemn să Îl căutați pe Domnul din toată inima iar El va face mari minuni în viața voastră.
„Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” – Luca 12:31

Cu prețuire,
Delia Mezea – asistent social
Centrul de îngrijire Tileagd

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *