Încă de dimineață, soarele arde sus pe cer, așa cum nu a mai făcut-o de multă vreme. Cerul mai puțin albastru decât de obicei pare a fi decolorat de ascuțișul razelor trimise de discul solar. Niciun nor, oricât de mic, nu se încumetă să dea ochii cu soarele care dogorește nepăsător.

Bunicii Centrului de Îngrijire și Asistență Persoane Dependente se bucură de aceste zile. Câțiva dintre bunici, dis-de-dimineață ies în curte și se bucură de razele soarelui. După ce și-au luat doza de vitamina D, ei se întorc în centru, deoarece razele soarelui sunt tot mai arzătoare.

Ei  se bucură de activități, iar pe perioada „caniculei” ne putem petrece ziua într-o sală specială dotată cu video-proiector, pentru ca ei sa poată viziona filme sau să asculte anumite programe religioase, iar după ce se așterne umbra își iau Bibliile sau cărțile și citesc în curte.

Așadar dacă ai început vacanta și nu ai planuri în această vară, te invităm să faci parte din familia noastră și să faci cunoștință cu bunicii mei.

Cu recunoștință,
Diana Caba – Asistent Social

 

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Buna, am vazut anunțul dv legat de nevoia de a avea un Asistent Social, nustiu ce criterii ( cerințe) aveti…..nici nu am îndrăznit sa pun un CV la dv, deoarece eu stau în Oradea și ar trebui sa fac naveta ( 1 ora) nu vreau sa ma arunc, m- am gandit k poate va fi cineva care chiar poate si este disponibil.Am lucrat vreo 2 ani i domeniu, dar asta nustiu dacă ajuta.M- am gandit k poate un voluntariat dk v- ar ajuta, însă nustiu care este programul dv de lucru…dk credeți k v – ar ajuta voluntariatul as fi dispusa si interesata 1-2 pe sap.

  2. Mulțumesc.

  3. Bună ziua,
    Am transmis colegilor comentariul dvs. Vor lua legătura cu dvs.
    Vă mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *