Așteptăm de ceva timp această perioadă de tranziție de la un anotimp la altul. Vedem tot mai des cum soarele se ivește pe cerul senin, lumina și energia sa ajutându-ne să ne dezmorțim după o iarnă lungă. Florile răsar de sub pământul dezghețat, simbolizând speranța, credința și viața.
Prin fiecare împrejurare, Dumnezeu parcă ne șoptește: „Vă iubesc!” prin tot ce a creat pentru noi, Îl putem zări pe El, Autorul desăvârșit, Cel care face și pentru sufletele noastre ceea ce face naturii: le aduce din nou la viață.
Atunci când ne gândim la luna Martie, care este lucrul la care ne gândim întâia oară? Ziua Mamei, flori , mărțișoare,  ghiocei.

Beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență Persoane Dependente, au celebrat această lună prin a dărui mărțișoare și flori bunicuțelor din centru, prin cantare, poezie, lucru manual și alte activități desfășurate în cadrul centrului.
Cuprinși de emoția primăverii și din dorința de a simți pe cei dragi mai aproape, bunicii au scris cate o felicitare adresată familiilor, am fost surprinsă într-un mod plăcut de faptul că fiecare dintre ei  doreau familiilor  sănătate, un lucru care nouă ni se pare obișnuit, ei ar da orice ca sa o aibă înapoi.
Lasă-L pe Dumnezeu să aducă primăvara și în sufletul tău, în viața ta. Privește natura și vei vedea ce frumos o trezește El,  nimic nu se împotrivește.
Rămâi lângă Domnul, caută-L, ascultă-L, petrece timp în odăiță împreună cu El, iubește-L, slujește-I și dă-I voie să lucreze pentru tine. El lucrează, prin orice împrejurare, spre binele tău veșnic.  (Romani 8:28).

O primăvară binecuvântată vă doresc!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *