Caminul din Oradea are o capacitate de 46 locuri. În prezent nu există locuri disponibile.

Rezervă un loc !

Centru de reintegrare socială

Centrul de Reintegrare Socială- Cămin pentru persoane vârstnice Oradea este special conceput și organizat pentru a veni în sprijinul nevoilor beneficiarilor și este cadrul perfect pentru relaxare.

Căminul este compus din 16 camere a câte 3 paturi dintre care 4 camere au baie proprie, iar celelalte o baie comună la 2 camere.

Fiecare cameră este dotată cu paturi, noptiere, dulapuri de haine, masă și scaune, baie personală cu dus sau baie comună împreună cu beneficiarii din camera alăturată.

Living-ul spațios destinat activităților de socializare sau chiar pentru cultivarea hobby-urilor este dotat cu  fotolii, canapele, scaune și masă, CD player și televizor . Tot la parterul căminului este amenajată o terasă spațioasă pentru petrecerea timpului liber. Pentru a facilita accesul la mansardă, căminul este prevăzut cu un lift interior. Căminul deține o curte amenajată pentru petrecerea timpului liber.

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Galerie Foto Camin Oradea”]

Str. Vamii nr.34A, Oradea, Bihor, Cod: 410135

Informații și programări pentru vizitarea centrului:

Mioara Cuciula

mioara.cuciula@asociatiasmiles.ro